Now Foods Omega-3 100 softgels
  • Now Foods Omega-3 100 softgels

Now Foods Omega-3 100 softgels

65,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Servire 2 softgels per zi, total serviri 50.
Brand:   NOW Foods
MADE IN USA
Now Foods Omega-3 100 softgels

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Alimentele distilate molecular Omega-3 ofera suport cardiovascular. Concentratul natural de ulei de peste utilizat in suportul cardiovascular Omega-3 distilat molecular este fabricat sub stricte standarde de control al calitatii. Suplimentele Molecularly Distilled Omega-3 cardiovasculare sunt derivate in principal din sardine, hamsii si macrou. Consumul de acizi grasi omega-3 poate reduce riscul bolilor cardiace coronariene. este o dovada stiintifica care sustine afirmatia.
Poate reduce riscul bolilor cardiovasculare
Suport cardiovascular
Fara Colesterol
180 EPA / 120 DHA
Ce este Omega-3?
Omega-3 este un acid gras esential (EFA), de asemenea cunoscut ca un acid gras polinesaturat (PUFA). Este derivat atat din surse animale cat si din plante, desi Omega 3 din uleiul de peste este cea mai comuna forma suplimentara. Acizii grasi formeaza fractiunea utila principala de grasimi si uleiuri si sunt necesare pentru sanatatea generala. Deoarece organismul dumneavoastra nu poate produce acizi grasi esentiali, trebuie sa le obtineti din alimente sau surse suplimentare. Sursele de plante, cum ar fi Ulei de in, contin acidul gras Omega-3, numit acid alfa-linolenic (ALA). Organismul uman transforma in mod normal ALA in acizii grasi cu lant lung EPA si DHA, care sunt utilizati pentru formarea de prostaglandine si alte nevoi celulare. Uleiul de peste contine acizii grasi omega-3 doriti in formele lor mai utile de EPA si DHA. ALA necesita conversie enzimatica pentru a genera EPA si DHA.
De ce este ulei de peste Omega 3 distilat molecular?
Uleiul de peste Omega-3 folosit in acest gel moale este prelucrat in Norvegia utilizand distilarea moleculara in vid. Aceasta tehnica de procesare garanteaza producerea de uleiuri de peste Omega-3 de inalta puritate EPA / DHA si minimizeaza prezenta impuritatilor.
Ce peste sunt folosite pentru producerea uleiului de peste Omega-3?
Sardelele, hamsiile si macrou sunt speciile principale utilizate in produs. Acest lucru permite oamenilor sa se bucure de beneficiile uleiului de peste Omega 3 fara a avea gustul de ulei de peste. Gelul moale cu acoperire enterica va elibera apoi uleiul de peste Omega 3 in mediul alcalin dincolo de stomac.
Compozitie nutritiva:

Serving Size: 2 Softgels
Servings Per Container: 50
Amount per Serving % Daily Value
* Percent Daily Values are based on 2,000 calorie diet.
  Daily Value not established.
Calories 20  
Total Fat 2 g 3%*
   Saturated Fat 0.5 g 3%*
   Polyunsaturated Fat 1 g  
   Monounsaturated Fat 0.5 g  
Natural Fish Oil Concentrate 2 g (2,000 mg)  
   Omega-3 Fatty Acids:  
      Eicosapentaenoic Acid (EPA) 360 mg  
      Docosahexaenoic Acid (DHA) 240 mg  
233049
2022-05-13
Produs nou

Reviews (0)

Related products