Nutrex Lipo 6 Black Intense Ultraconcentrate 60 capsule

  130,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore

  Brand: Nutrex
  Made in USA

  Nutrex Lipo 6 Black Intense Ultraconcentrate

  Cantitate
  In stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Nutrex Lipo 6 Black Intense Ultra Concentrate duce la arderea grasimilor pana la extrema. Efectele sale sunt intense. Pot fi simtite in cateva minute si sunt de lunga durata. O singura pastila iti va oferi cel mai puternic suport pentru slabire, energie intensa si control maxim al apetitului.
  Arzator intens de grasimi cu o singură pastila
  Face arderea grasimilor la extremul absolut
  Metabolizant termic puternic
  Energie intensa cu Tetrina
  Controlul maxim al apetitului
  Probabil ca sunteti familiarizat cu Lipo-6 Black Ultra Concentrate. Ei bine, au rupt pragul si au introdus noul Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate. Ultima inovatie de la Nutrex duce la arderea grasimilor la extrema. 
  Stiinta din spatele Lipo-6 Black Intense UC
  Yohimbine HCl & Rauwolscine
  Atat Yohimbine HCL cat si Rauwolscine sunt antagonisti foarte puternici ai receptorilor alfa. Exista un mod de actiune, ca pot bloca activitatea receptorilor responsabili de oprirea descompunerii grasimilor. Consumul ambilor compusi de doua ori pe zi poate accelera semnificativ eliberarea de acizi grasi liberi in fluxul sanguin. Cand sunt luati inainte de antrenament sau activitati cardiovasculare, pot induce o pierdere semnificativa de grasime dincolo de punctul in care in mod normal s-ar opri.
  Advantra Z Citrus Aurantium (50% P-Synephrine)
  Advantra Z este un ingredient patentat extras din Citrus Aurantium si standardizat pentru p-synephrine bio-alcaloid. S-a dovedit ca Advantra Z stimuleaza anumiti receptori care cresc eliberarea de grasime din celulele grase, crescand totodata rata metabolica (rata la care acestea ard energia alimentara). S-a dovedit in plus ca induce un efect de inlaturare a apetitului foarte vizibil.
  TeaCrine
  Cercetarile au aratat ca TeaCrine sporeste energia, claritatea mentala si concentrarea curata, dar fara a se pierde in timp, accidentele obosite si acumularea tolerantei in timp. S-a dovedit ca efectele de stimulare a energiei TeaCrine sunt de lunga durata, deoarece raman vizibile pentru o perioada prelungita dupa consum. Cand este luat inainte de exercitiu, TeaCrine sustine eliberarea de acizi grasi liberi in fluxul sanguin.
  Citrat de cafeina si anhidru
  Cofeina este unul dintre cele mai bine cercetate ingrediente de imbunatatire a performantei. Lipo-6 Black Intense Ultra Concentrate include doua surse active de cofeina, citrat de cofeins si cofeina anhidra. Citratul de cafeina este stimulentul ideal pentru cei care doresc sa creasca energia cat mai repede posibil, deoarece creste nivelul de sange al cofeinei mai rapid decat alte surse de cofeina. Suplimentarea cu cofeina creste imediat volumul de munca si forta musculara, vigilenta mentala si starea de spirit, ajuta la pierderea de grasime si te ajuta sa te antrenezi la un nivel de intensitate mai mare.
  N-acetil-L-tirozina
  Cercetarile au aratat ca acest aminoacid sustine motivatia crescuta, focalizarea mentala si vigilenta. Este cunoscut ca un imbunatatitor al dispozitiei, creste energia in timpul exercitiului si va permite pur si simplu sa va aflati la performanta maxima.

  233607

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si