Ostrovit Green Tea 1000 90 tablete
  • Ostrovit Green Tea 1000 90 tablete

Ostrovit Green Tea 1000 90 tablete

35,00 lei
90 tablete, 1000 mg de extract pur / tableta
Brand: Ostrovit
MADE IN EU
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Ostrovit Green Tea este un supliment alimentar care contine un extract extrem de concentrat de frunze de ceai verde. Fiecare comprimat contine 1000 mg de extract pur. Extractul de ceai verde contine o cantitate foarte mare de polifenoli, care au un puternic efect antioxidant. Are capacitatea de a curata radicalii liberi care accelereaza procesul de imbatranire a corpului. Datorita acestui fapt, extractul de ceai verde ajuta la reducerea si intarzierea imbatranirii organismului.
90 de comprimate in pachet!
1 portie = 1 comprimat
1000 mg de extract intr-o tableta
Ceai verde OstroVit
Probabil, cititi acest text, cel putin o data in viata dvs., ati simtit o minunata varietate de frunze de ceai verde. Nu multi oameni stiu, dar este unul dintre cele mai sanatoase si cele mai benefice pentru corpul nostru din plante populare. Ceaiul verde este plin de antioxidanti (antioxidanti) si substante nutritive valoroase care afecteaza puternic corpul nostru. Imbunatatirea functionarii sistemului nervos, promovarea lipolizei, reducerea probabilitatii de cancer, un efect benefic asupra creierului si chiar promovarea sistemului cardiovascular.

Extractul de ceai verde continut in preparat contine o cantitate foarte mare de polifenoli, care au un puternic efect antioxidant. Are capacitatea de a curata radicalii liberi care accelereaza procesul de imbatranire a corpului. Datorita acestui fapt, extractul de ceai verde ajuta la reducerea si intarzierea procesului de imbatranire a organismului. In plus, extractul de ceai verde sprijina sistemul imunitar. In plus, extractul de ceai verde sprijina in mod eficient procesul de ardere a grasimilor, ajuta la stimularea procesului de defalcare a celulelor adipoase si previne re-extinderea acestora.

Proprietati OstroVit Green Tea
Pot sustine reactia de lipoliza (procesul de descompunere a grasimilor)
Accepta procesele de ardere a grasimilor
Are un puternic efect antioxidant
Are capacitatea de a curata radicalii liberi
Aport pozitiv pentru sistemul cardiovascular
233358
2022-05-18
Produs nou

Reviews (0)

Related products