OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 capsule
  • OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 capsule

OstroVit L-CARNITINE + GREEN TEA + CLA 90 capsule

50,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit CLA + Ceai verde + L-carnitina este un supliment alimentar adresate persoanelor active fizic, care contine acid linoleic conjugat (CLA), extract de frunze de ceai verde si L-carnitina.

Contine 90 capsule in ambalaj!

1 portie = 1 capsula

OstroVit CLA Ceai verde si L-carnitina

CLA - acidul linoleic conjugat are o activitate care sustine cresterea masei musculare slabe si ajuta la arderea tesutului gras inutil. CLA este un antioxidant foarte puternic - arata de aproximativ 100 de ori mai multa activitate antioxidanta decat vitamina E, datorita caruia ajuta la inhibarea formarii radicalilor liberi si intarzie imbatranirea organismului. In plus, CLA imbunatateste mineralizarea oaselor si are capacitatea de a normaliza nivelul de glucoza din sange.

GREEN TEA - extractul de ceai verde contine o cantitate foarte mare de polifenoli, care au un puternic efect antioxidant. Are capacitatea de a epura radicalii liberi, care accelereaza procesul de imbatranire a organismului. Datorita acestui fapt, extractul de ceai verde ajuta la reducerea si intarzierea procesului de imbatranire a organismului. In plus, extractul de ceai verde sustine sistemul imunitar. Extractul de ceai verde sustine eficient procesul de ardere a grasimilor corporale, ajuta la stimularea procesului de rupere a celulelor grase.

L-CARNITINA este un compus organic chimic din grupul de aminoacizi care apar in mod natural in corpul nostru. Carnitina este o substanta care contribuie la arderea grasimilor corporale. Acizii grasi transportati de L-carnitina sunt oxidati in mitocondrii - centre de energie celulara. Cand se consuma L-carnitina, se simte o crestere a energiei. Utilizarea produsului contribuie la prevenirea depunerii de grasime.

Proprietati:

Sustine abilitatile fizice si mentale.

Ajuta la scurtarea timpului de regenerare post-antrenament.

Este implicat in mentinerea unei greutati corporale sanatoase.

Sustine metabolismul glucozei.

Are un efect pozitiv asupra imunitatii organismului.

Compozitie nutritiva:

Per portie
Etil etilic al acidului linoleic conjugat CLA 300 mg
- din care CLA (80%) 240 mg
Extract de frunze de ceai verd 200 mg
- Inclusiv polifenoli (50%) 100 mg
- Inclusiv cofeina (9%) 18 mg
L-carnitina 138 mg
1435
2020-06-08
Produs nou

Reviews (0)

Related products