QNT L Carnitine 3000 SHOT mg 12 x 80 ml
  • QNT L Carnitine 3000 SHOT mg 12 x 80 ml

QNT L Carnitine 3000 SHOT mg 12 x 80 ml

65,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand QNT

QNT L Carnitine 3000 mg fiole 12 x 80 ml, Aroma Red Fruit

Made in Belgium

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

QNT L Carnitine 3000 mg 12 x 80 ml, perfect pentru sporturile de anduranta si ideal pentru programele de slabire, Zero zahar, fara soia, nuci, decofeinizat si fara lactoza. QNT L-Carnitina este un supliment alimentar foarte popular utilizat pe scara larga nu doar in lumea culturismului si fitnessului, QNT L Carnitine 3000 Shot contine L-carnitina de cea mai buna calitate. L-carnitina a fost descoperita in ani 1900 si a fost studiata si utilizata de atunci, pentru efectele sale in metabolismul uman.

L-Carnitina este o molecula care este utilizata de organism pentru a transporta grasimea in interiorul celulelor, pentru a fi utilizata de mitocondrii pentru a produce energie. Fara carnitina, organismul nu poate folosi grasimea ca sursa de energie si este fortat sa foloseasca doar carbohidratii. Capacitatea organismului de a produce carnitină este limitata si acesta este motivul penrtu care multi oameni o iau ca supliment alimentar.

Efectele sale benefice sunt utile si in sporturile de anduranta, unde cererile de energie sunt deosebit de intense si prelungite. Sportivii o iau de obicei in faza pre-antrenament, pentru a profita din plin de numeroasele sale efecte pozitive asupra sesiunii de antrenament sau a competitiei.

Forma lichida a fost aleasa deoarece garanteaza o livrare foarte rapida a ingredientelor active, mult mai rapid decat tabletele sau capsulele care au nevoie de timp pentru a fi descompuse in sistemul digestiv. QNT L-Carnitina fiole este formulat fara adaos de zahar, pentru a-i spori proprietatile si pentru a-l face perfect potrivit pentru toata lumea, chiar si pentru persoanele care se afla intr-o dieta cu continut caloric controlat sau cu continut scazut de carbohidrati.

Administrare recomandata 1 fiole de preferiat cu 30 de minute inainte de antrenament.

Informatii nutritionale:

Valoare energetica /80 ml 4,25 kcal

Lipide 0 g

din care saturate 0 g

Carbohidrati < 0,1 g

din care zaharuri < 0,1 g

Proteine 0 g

Sodiu 0,01 g

L-carnitina 3000 mg

1494
2022-05-17
Produs nou

Reviews (0)

Related products