QNT L-carnitine 500 mg 60 capsule
  • QNT L-carnitine 500 mg 60 capsule

QNT L-carnitine 500 mg 60 capsule

45,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand QNT

Made in Belgium

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

QNT L-Carnitina 500 mg, datorita numeroaselor sale proprietati benefice, L-Carnitina 500 este suplimentul ideal pentru toti sportivii si persoanele active, indiferent de obiectivul lor de fitness. Aceasta substanta importanta si populara permite corpului sa utilizeze grasimea pentru a produce energie in celule, facandu-l deosebit de interesant, nu numai pentru sportivi. Sprijina performanta atletica la sportivii de anduranta.

L-Carnitina este o substanta asemanatoare aminoacizilor produsa in mod natural de organism din lizina si metionina, doi aminoacizi esentiali si poate fi gasita in mod natural in tesutul animal si, intr-o cantitate mai mica, si in unele plante. Este substanta purtatoare care aduce acizii grasi transportati de sange in mitocondrii, celulele speciale care pot folosi grasimea pentru a produce energie. Acizii grasi utilizati de mitocondrii nu sunt, prin urmare, depozitati in celulele adipoase, deoarece sunt transformati in energie, sub forma de ATP. L-Carnitina este foarte importanta atat pentru sportivii de forta, cat si pentru cei de rezistenta, deoarece ii ajuta sa isi atinga obiectivele de antrenament.

Suplimentarea cu L-carnitină a fost folosită de mult timp de tot felul de sportivi, care au beneficiat mult de numeroasele sale caracteristici pozitive.

Utilizare recomandata se administreaza 1-2 capsule / zi

Informatii nutritionale: / 1 capsula

Energy 2,4 kcal/10 kJ

L-Carnitine L-Tartrate 500 mg

1512
2020-10-04
Produs nou

Reviews (0)

Related products