Kaged Muscle Ferodrox 60 Vegetable Capsules
  • Kaged Muscle Ferodrox 60 Vegetable Capsules

Kaged Muscle Ferodrox 60 Vegetable Capsules

238,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore
Servire 2 capsule per zi, total serviri 30.
Brand:   Kaged Muscle
MADE IN USA
Kaged Muscle Ferodrox 60 caps
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Kaged Muscle Ferodrox  este un supliment pentru oricine care doreste sa adauge dimensiune, sa mareasca puterea si performanta, sa-si piarda grasimea si sa inalte unitatea sexuala. Problema este ca nivelele de masculinitate pot fluctua, fie datorita varstei, stresului, dietei, fie pur si simplu datorita protocoalelor de instruire intense.
Poate fi aproape imposibil sa castigi putere asupra acestor fluctuatii cu majoritatea celorlalte suplimente alimentare. Astefel ca Kaged Muscle si-a propus sa creeze o matrice holistica, dar eficienta, care sa-i preceada pe cele de mai inainte. Mai mult de doi ani au fost petrecuti in laborator pentru a descoperi unele dintre cele mai puternice ingrediente naturale, combinand sase ingrediente revolutionare pentru a formula in cele din urma o matrice gata pentru a schimba aceasta categorie.
Ferodroxs este un progres descoperit in industrie pentru a va ajuta sa va mentineti nivelurile de masculinitate  in intervalul normal de sanatate, fiecare ingredient a fost selectat cu grija si inclus in cantitati foarte precise pentru a obtine rezultate nemaiintalnite . Spre deosebire de multe alte suplimente de pe piata, formula Ferodrox este dezvaluit pe deplin, astfel incat sa stiti exact cat de mult din fiecare ingredient ati primit, echipa de  de cercetare fiind insarcinata sa obtina cele mai inalte calitati, ingredientele fiind brevetate si sustinute de stiinta reala, fara limitari de costuri. Matricea puternica a Ferodrox are sase ingrediente superioare dovedite stiintific pentru a va amplifica rezultatele.  LJ100 Tongkat Ali, sau Eurycoma longifolia, este singurul extras Eurycoma longifolia bazat pe stiinta, standardizat pentru a contine nu mai putin de 22% "euripeptide bioactive" si 40% glicozaponine.  "Eurypeptidele" bioactive sunt derivate din radacina plantei. Co-descoperit si cercetat in colaborare cu Institutul de Tehnologie din Massachusetts (MIT), a fost demonstrat ca Eurycoma patentata LJ100 are efecte proandrogenice. Fiecare servire a Ferodrox ofera un puternic 200mg de LJ100 Tongkat Ali pentru a incuraja echilibrul  favorabil prin combaterea cortizolului si sustinerea raportului de varf al nilelului de masculinitate la cortizol, in intervalul normal.  Nivelurile de cortizol cresc ca raspuns la formarea frecventa, intensa a nivelului de stres, iar cu cat puteti reduce sau tine nivelul de cortizol, cu atat este mai  mai rapida recuperarea. LJ100 este singurul Tongkat Ali dovedit clinic pentru a mentine nivelurile de masculinitate in intervalul normal de sanatate.  Acest ingredient patentat puternic este sustinut de 13 studii pe oameni si a demonstrat eficacitatea si siguranta. Facut din radacina tropicala Tongkat Ali din padurile tropicale din Malaezia, este produsa folosind o tehnologie de extractie proprietara.
KSM-66 Ashwagandha. Extrasul de radacina KSM-66 Ashwagandha (Withania somnifera) functioneaza sinergic pentru a ajuta la intarirea efectelor puternice ale LJ100 in mentinerea nivelelor de cortizol in intervalul normal de sanatate.  Formula Ferodrox ofera o cantitate exacta de 600 mg de KSM-66 Ashwagandha, niveluri scazute ale cortizolului seric .
Cercetarile au aratat, de asemenea, ca suplimentarea cu 600 mg de KSM-66 Ashwagandha zilnic poate mari masa musculara, maculinitatea si rezistenta, reduce tensiunea corporala si sporeste rezistenta.    
KSM-66 este cel mai eficient si mai curat, 100% certificat organic,  extract de radacina de Ashwagandha din lume. Este derivat dintr-o tehnologie patentata de alcool si fara solvent, tehnologia de extractie a apei, care are ca rezultat un extract extrem de concentrat, de spectru complet, care pastreaza un echilibru optim dintre constituentii naturali ai plantelor. De fapt, KSM-66 are cel mai mare procent de substante naturale care au aparut, cu extracte numai din radacina disponibile pe piata, cu concentratii mai mari de 5%, masurate prin HPLC si cu nivele neglijabile ale acidului cuferic A nedorit.
Acest ingredient de ultima ora, patentat premium, este sustinut de cel mai vast set de studii de cercetare si studii clinice de orice Ashwagandha disponibile, cimentand decizia noastra de a o include in formula Ferodrox.
Extrasul Ashwagandha este extras din radacini si nu au fost adaugate componente de frunze.
Studiile de cercetare sunt publicate in reviste stiintifice credibile, revizuite de colegi, academice si de specialitate, cum ar fi cele indexate pe PubMed.
Un numar mare de studii publicate privind extractul Ashwagandha au fost efectuate pe populatii normale, sanatoase.
Concentratia de Aaferina A este neglijabila.
Extractul Ashwagandha este un extras de spectru complet.
Continutul cuanolanid este ridicat si evaluarea continutului este printr-o metoda valida si acceptabila,  capabila sa identifice prezenta si cantitatea moleculei active, cum ar fi printr-o metoda validata prin HPLC.
PrimaVie este un shilajit purificat, purificat clinic, care contine dibenzo-a-pironi (DBP), cromoproteine DBP (DCP), acid fulvic si peste 40 de minerale diferite. Acest compus puternic organo-mineral este obtinut din rocile sedimentare din muntii Himalaia la altitudini intre 1000 si 5000 de metri. Shilajit este un remediu important al ayurvedicului si a fost folosit de peste 3000 de ani ca rejuvenator si adaptogen intr-o varietate de conditii. Impreuna, shilajitul pur si Ashwagandha sunt o combinatie puternica. Din punct de vedere istoric, combinatia a fost utilizata pe scara larga ca supliment eficient pentru stimularea nivelului de energie si imbunatatirea libidoului si sanatatii generale. Ferodrox contine 200 mg de shilajit purificat PrimaVie pentru a ajuta la amplificarea efectelor KSM-66 Ashwagandha si LJ100® Tongkat Ali puternice efecte sinergice. Extrasul de shilajit purificat PrimaVie este fabricat folosind tehnologia de prelucrare a apei fara chimicale, pentru a elimina orice impuritati si a maximiza potenta. In plus, PrimaVie® sufera un proces de proprietate pentru eliminarea metalelor grele daunatoare si este compatibil cu GRAS si cu Proposition 65.
Zincul este unul din cele 24 de minerale esentiale; acesta joaca un rol crucial in enzimele ,functia sistemului imunitar si sinteza proteinelor . Persoana medie necesita aproximativ 10-15mg zinc zilnic pentru a sustine functiile endocrine esentiale . De fapt, echilibrarea deficientelor micronutriente este unul dintre factorii cheie in mentinerea nivelului de masculinitate in gama normala sanatoasa . Totusi, beneficiile acestui mineral important sunt dependente de cantitatea de zinc absorbita si utilizata de organism. Zincul utilizat in formula Ferodrox este o forma foarte absorbabila si patentata de zinc. L-OptiZinc, care este legat organic cu metionina din zinc, a fost dovedit stiintific si a sustinut concentratii plasmatice mai mari comparativ cu alte forme de zinc. Ferodrox include 30 mg de L-monomethionina L-OptiZinc® zinc L patentata in fiecare servirea zilnica.
3,3 - Diindolimetanul sau DIM este un puternic fitochimic derivat din legume crucifere cum ar fi varza, broccoli si conopida. Formula Ferdrox contine 120 mg de forma ultrapura, biodisponabila de DIM. Este important sa retineti ca nu toate formulele care utilizeaza DIM sunt eficiente datorita surselor sau metodelor de livrare. Unele companii folosesc surse de calitate scazuta a DIM din materii prime care contin benzen, un compus chimic toxic care este un carcinogen cunoscut la niveluri ridicate. DIM utilizat in Ferodrox a fost testat temeinic si sa dovedit a fi fara benzen.
Ferodrox contine 10 mg de BioPerine®, un extract purificat de piper negru sau 95% piperina, care functioneaza sinergic cu DIM pentru a ajuta la cresterea absorbtiei DIM. BioPerine este singurul supliment de piperina care a fost supus unei evaluari clinice riguroase pentru a verifica siguranta si eficacitatea si a obtinut statutul brevetat.
Cu sase ingrediente de inalta calitate care lucreaza in mod sinergic pentru a va transforma intr-o masina de constructie a muschilor de neoprit, cercetatorii Kaged Muscle au creat  capsule vegetale cu eliberare intarziata. Ingredientele din formula Ferodrox incep sa se transporte in sistemul dumneavoastra si ajuta la stimularea castigurilor de marime si rezistenta de la aproape orice unghi imaginabil .
Acest produs nu are rolul de a diagnostica, trata, vindeca sau preveni orice boala.
Compozitie nutritiva:
kaged muscle ferodrox facts reviews pareri
233053
2022-07-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products