Megabol Biosterol 30 capsule
  • Megabol Biosterol 30 capsule

Megabol Biosterol 30 capsule

25,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

1-2 capsule/ zi
Brand Megabol
MADE IN EU

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Biosterol este un produs de noua generatie pentru cresterea nivelului de hormoni masculini. Selectarea compusilor a fost orientata spre un efect care creste productia de hormoni si de asemenea, stimuleaza activitatea fizica, ceea ce permite realizarea schemei de pregatire. In timp ce furnizeaza astfel de tipuri de compusi, poate creste cantitatea de hormoni care genereaza pana la 4 mg in decurs de douazeci si patru de ore. Potentialul acestui produs este mai puternic decat in celalalte extracte traditionale de la Tribulus Terrestris.
Biosterols creste nivelul de hormoni prin stimularea productiei de LH (hormon luteinizant). Imbunatateste procesele metabolice care determina o crestere a masei musculare. 
INFORMATII NUTRITIONALE
Ingrediente active (extracte):
Nigellae fluidum,
Capsici fluidum,
Trigonellae fluidum,
Myristicae liquidum,
Glycyrrhizae siccum,
Cynarae fluidum.,
O capsula contine:
· saponine 200 mg
· fitosterol 66 mg
· alcaloizi 0,25 mg
Doza 1-2 capsule dimineata dupa prima masa si a 2-a capsula la ultima masa inainte de antrenament. Biosterol-ul trebui utilizat in fiecare zi. Din cauza efectului stimulant, luati o doza in decurs de 18 ore. In cazul in care luati 2 capsule de Biosterol pe zi, utilizati fiecare data dupa mese. Luati produsul cu 300 ml de apa.

233178
2021-11-09
Produs nou

Reviews (0)

Related products