Megabol TestoSterol 250 30 capsule
  • Megabol TestoSterol 250 30 capsule

Megabol TestoSterol 250 30 capsule

25,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

1-2 capsule/zi
MADE IN EU

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Testosterol 250 30 pastile contine substante de origine naturala, este un precursor al biosintezei 17-Ketosteroi zi care declanseaza sinteza proteinelor si dezvoltarea muschilor. Este, de asemenea, un precursor pentru sinteza hormonilor si a estrogenilor fara a provoca disproportie intre acesti hormoni, blocand receptorii pentru androgenii nefavorabili.
Testosterols 250 recomandat pentru culturisti si sportivi de antrenamente intensive, practicand sporturi de anduranta, concentrandu-se pe dezvoltarea tesutului muscular. Ingredientele active de inalta calitate din aceasta formula asigura o potenta si o eficacitate maxima, spre deosebire de orice altceva disponibil in prezent. Matricea unica a sapogeninelor din Testosterol250 este structurata in mod specific pentru a optimiza un mediu pro-anabolic sanatos fara a genera efecte secundare nedorite. In special, s-a inclus sapogenine dintr-o varietate de surse care cuprinde cea mai larga gama de efecte dorite in sprijinirea pro-anabolismului in organismul cu cea mai mare potenta posibila.
Testosterol 250 este dovedit stiintific ca stimuleaza receptorii androgenilor musculari (AR) pentru o sinteza imbunatatita de proteine si o productie imbunatatita de hormoni luteinizanti (LH). LH indeplineste multe functii. LH este, de asemenea, un indicator direct al productiei de hormoni masculini. Prin marirea productiei de LH organismul dumneavoastra va imbunatati, de asemenea, productia de hormoni masculini. Nivelurile ridicate de hormoni masculini sprijina cresterea masei musculare si a rezistentei si, de asemenea, ajuta la recuperare si rezistenta.
INFORMATII NUTRITIONALE administrare si prospect
Ingrediente active (extracte) in 1 capsula:
- 24-metilcholesta-5,22-dien-3 beta-ol 7 mg
- stigmast-5-en-3ol 100 mg
- 24alpha-Methylcholesterol 50 mg
- dodecahidro--1 H-ciclopenta (a) phenanther-3-ol 35 mg
Consumati 1 capsula pe zi, dupa masa, trebuie administrat zilnic. In zilele de antrenament trebuie sa luati 1 capsula dupa masa cu o ora inainte de antrenament. 
Luati produsul cu 300 ml de apa.
AVERTISMENTE: A nu se lasa la indemana copiilor mici. Nu depasiti doza zilnica recomandata.

233179
2022-07-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products