MuscleMeds Methyl ArimaTest 120 Capsule + 60 Tablete
  • MuscleMeds Methyl ArimaTest 120 Capsule + 60 Tablete

MuscleMeds Methyl ArimaTest 120 Capsule + 60 Tablete

220,00 lei
Brand  MuscleMeds
MADE IN USA
MuscleMeds Methyl ArimaTest 120 Capsule + 60 Tablete
Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

MuscleMeds Methyl ArimaTest 120 Capsule + 60 Tablete Stimulator de hormoni masculini.
Este timpul sa maximizati optimizarea hormonilor masculini!
Methyl ArimaTest reprezinta un progres major in optimizarea hormoniilor masculini, care include inhibarea duala a anti-aromatazei si inhibarea alfa-reductazei.
Ingredientele din aceasta formula puternica s-au dovedit a creste a hormoniilor masculini la peste 10.000 pg / mL. **

Cercetarea releva un mod mai complet de crestere a nivelului de hormonii masculini bazat pe o triada de factori complicati: optimizarea fiziologica a hormonilor pe mai multe cai: tehnicile de metilare pentru o eficienta sporita a bio-eficacitatii si aplicarea unei tehnologii avansate pentru sistemele bioactive.

Inovatia de optimizare cu actiune dubla
Principalele evolutii tehnologice care au condus la modul de actiune al actiunii avansate de imbunatatire a hormoniilor masculini Methyl ArimaTest au fost elucidate prin analiza si evaluarea de catre MuscleMeds a soartei metabolice a hormonilor in organism si a modului de optimizare a nivelului lor si a duratei activitatii anabolice a muschiului. Odata produsa in organism are 3 motive principale:

-Actiune anabolica pozitiva:  Actiune anabolica asupra muschilor si a altor tesuturi pentru crestere si reparatii.
-Actiune Androgena negativa: Conversia la dihidroul androgenic de catre enzima 5-alfa-reductaza.
-Actiune estrogenica negativa: Conversia la estradiol prin enzime de aromataza.

Pentru a adauga o alta componenta dimensionala in aceasta retea biochimica de evenimente metabolice, nivelele de estradiol pot servi ca un semnal de reactie negativ pentru a reduce productia de hormoni luteinizanti, ceea ce la randul lor reduce productia de hormonii masculini. Implicarea la acest act de echilibrare hormonala inseamna ca luarea unor produse tipice unice dimensionale de stimulare a hormoniilor masculini, care se concentreaza doar pe ridicarea nivelului de hormoni, poate duce la cresterea nivelului de estradiol / estrogen la barbati. (Da, vorbim de hormonul feminin.) Estradiolul inalt aduce efecte nedorite cum ar fi depozitele de tesuturi grase, grasimea corporala crescuta si retentia de apa. Ceea ce multi oameni nu stiu este ca nivelurile ridicate de estrogen pot afecta, de asemenea, productia de hormoni. Deci, ati putea ajunge cu un estrogen ridicat si un hormon scazut -  exact mediul anabolic de construire a muschilor pe care il cautati! Ceea ce echipa de cercetare a MuscleMeds dorea sa se concentreze asupra a fost crearea unui produs multidimensional care ar avea ca rezultat sa ajute la crearea unor niveluri mai scazute de estradiol pentru a mentine productia de hormoni masculini in forta.

Realizarea mormonilor masculini mai mare si a unui raport favorabil hormoni -estrogen (T: E) prin mijloace naturale este cu mult mai diferit decat utilizarea hormonilor sintetici sau prohormonilor. Cu toate acestea, datorita unor descoperiri cheie si a noilor ingrediente, acest lucru este posibil acum cu Methyl ARIMATEST. Formula Methyl ARIMATEST prezinta un complex de inhibare alfa-reductazei testat clinic, plus un anti-aromataza 7-Arimataza puternic avansat metilat. Aceasta abordare Dual Action optimizat este importanta pentru imbunatatirea, reglarea si optimizarea hormonilor cheie care influenteaza productia de hormoni masculini si compozitia corporala, DHT si estrogen.
Compozitie nutritiva:
Formula 1 (Dihydrotase) Dihydrotase  
(Astaxanthin From Haematococcus Pluvialis, Saw Palmetto Berry Lipid Extract From Serenoa Repens) 800 mg
Formula 2 (7-Arimatase)  
7-Arimatase Methylated Flavone (As 7-Methoxyflavone) 25 mg
233439
2022-07-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products