Universal Animal Test 21 plicuri

  310,00 lei
  Durata de livrare: 24 - 48 ore

  Portie per servire 1 plic, total serviri 21.
  Brand  Universal Nutrition
  MADE IN USA
  Universal Animal Test 21 plicuri

  Cantitate
  In Stoc

   

  Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

   

  Livrare rapida in tara

   

  Cost transport 15 LEI

  Animal TEST este un supliment cu suport hipertrofic, pro-testosteron. Combinand cele mai puternice extracte naturale cu unul din suplimentele patentate de echipa de la Animal.
  Elementul final si probabil cel mai puternic al noii formulari ANIMAL TEST este includerea agentului hipertrofic, cunoscut si sustinut, acidul arahidonic (AA) foarte sustinut si brevetat. Sustinuta de studiile universitare de cercetare si de marturiile din lumea reala. Acidul arahidonic are avantaje multiple pentru culturisti, dintre care sunt abilitatea de a spori sensibilitatea receptorului androgen la randul sau, marirea hipertrofiei. Acest statut ca un catalizator anabolic la transformat intr-o coloana vertebrala perfecta pentru aceasta noua formula care ofera calitati de constructie a muschilor prin ea ansasi si mareste actiunile celorlalte ingrediente extrem de puternice care impreuna cuprind Animal Testul
  Mod de administrare: Luati un singur plic de Animal Test in fiecare zi timp de 21 de zile. In zilele de antrenament, luati plicul la ultima masa inainte de a va antrena. In zilele libere, luati plicul la oricare din mese. Animal Test functioneaza cel mai bine pe parcursul instruirii intense. Asigurati-va in acest ciclu de o hidratatare foarte buna. Spre deosebire de alte produse Animal, puteti folosi Animal Test timp de doua cicluri consecutive. Dupa acest ciclu dublu, luati o perioada completa de 4 saptamani pauza. In aceasta perioada, va recomandam sa utilizati Animal M-Stak pentru a va ajuta sa va pastrati castigurile mde masa musculoarea acumulate.
  Atentie! Universal Animal Test 21 pack poate fi administrat de sportivi cu varsta de peste 21 de ani ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
  Compozitie nutritiva:
  universal animal test facts

  12321

  Reviews (0)

  Related products

  Oamenii au mai intrebat si