Universal Animal Test 21 plicuri

330,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Portie per servire 1 plic, total serviri 21.
Brand  Universal Nutrition
MADE IN USA
Universal Animal Test 21 plicuri

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Animal TEST este un supliment cu suport hipertrofic, pro-testosteron. Combinand cele mai puternice extracte naturale cu unul din suplimentele patentate de echipa de la Animal.
Elementul final si probabil cel mai puternic al noii formulari ANIMAL TEST este includerea agentului hipertrofic, cunoscut si sustinut, acidul arahidonic (AA) foarte sustinut si brevetat. Sustinuta de studiile universitare de cercetare si de marturiile din lumea reala. Acidul arahidonic are avantaje multiple pentru culturisti, dintre care sunt abilitatea de a spori sensibilitatea receptorului androgen la randul sau, marirea hipertrofiei. Acest statut ca un catalizator anabolic la transformat intr-o coloana vertebrala perfecta pentru aceasta noua formula care ofera calitati de constructie a muschilor prin ea ansasi si mareste actiunile celorlalte ingrediente extrem de puternice care impreuna cuprind Animal Testul
Mod de administrare: Luati un singur plic de Animal Test in fiecare zi timp de 21 de zile. In zilele de antrenament, luati plicul la ultima masa inainte de a va antrena. In zilele libere, luati plicul la oricare din mese. Animal Test functioneaza cel mai bine pe parcursul instruirii intense. Asigurati-va in acest ciclu de o hidratatare foarte buna. Spre deosebire de alte produse Animal, puteti folosi Animal Test timp de doua cicluri consecutive. Dupa acest ciclu dublu, luati o perioada completa de 4 saptamani pauza. In aceasta perioada, va recomandam sa utilizati Animal M-Stak pentru a va ajuta sa va pastrati castigurile mde masa musculoarea acumulate.
Atentie! Universal Animal Test 21 pack poate fi administrat de sportivi cu varsta de peste 21 de ani ! A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic!
Compozitie nutritiva:
universal animal test facts

12321
Produs nou

Reviews (0)

Related products

Oamenii au mai intrebat si