Weider Prime Testo for Men 60 capsule
  • Weider Prime Testo for Men 60 capsule

Weider Prime Testo for Men 60 capsule

127,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Weider

60 capsule, 2 capsule / zi, portii 30, KSM-66 Ashwagandha, Crom 160 µg, Vitamina D3 7.5 µg, Vitaminele B6 5.6 mg si B12 3 µg, Zinc 15 mg, Colina 83 mg si Bioperine 5 mg.

MADE IN GERMANY

Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Weider Prime Testo este un supliment de sustinere a hormonilor masculini conceput pentru barbatii activi care doresc sa compenseze efectele declinului odata cu varsta. 

Weider Prime are patru ingrediente majore, cercetate sau formule de ingrediente care ajuta la sustinerea hormonilor masculini.

KSM-66 - Acest ingredient este format din extract de Ashwagandha. Planta ashwagandha contine radacini si fructe de padure care sunt utilizate in scopuri medicinale. Planta este un adaptogen, ceea ce inseamna ca poate ajuta organismul sa se adapteze diferitelor modificari. Acest scop este important in mentinerea unei compozitii sanatoase a corpului si in sustinerea hormonilor masculini. De exemplu, hormonul de stres cortizolul creste atunci cand este sub stres. In timp, nivelurile crescute de cortizol pot duce la o depunere crescuta de grasime si pierderea masei musculare, astfel incat mentinerea cortizolului este importanta.

Chromax - Aceasta versiunea a cromului a fost testat si dovedit extensiv pentru a ajuta la sustinerea masei musculare slabe.

BioPerine - Acest ingredient este un extras marcat de piperina, care este o componenta a ardeiului negru. Piperina a fost folosita in medicina antica indiană de secole. Se crede ca imbunatateste valoarea si impactul diferitilor nutrienti si pentru a sprijini sanatatea fizica.

OptiZinc, B6, B12 si D3 - Aceasta forma de zinc este complexul de zinc brevetat de Weider. Poate parea neobisnuit sa grupezi vitamina D3 cu zinc, dar noi cercetari sugereaza ca nivelurile scazute de zinc si D3 sunt corelate cu nivelul scazut de hormon masculin. Combinatia zinc si D3 este pentru sustinerea homonilor masculini, dar este de remarcat si faptul ca vitamina D este vitala pentru sanatatea oaselor si ca zincul poate sustine starea de spirit si energia.

Acest complex include, de asemenea, vitamina B6 si B12. Vitaminele B sunt deosebit de vitale in ceea ce priveste energia si sprijinul metabolic, astfel incat pastrarea lor in complex completeaza caracteristica de sustinere a energiei atat de importanta pentru bunastarea generala, cat si pentru un fel de performanta atletica care duce la mari castiguri. Desigur, sprijinul energetic va poate imbunatati calitatea vietii generale.

Informatii nutritionale:

Vitamina D 7.5 µg (150%*)

Vitamina B6 5.6 mg (400%*)

Vitamina B12 3 µg (120%*)

Zinc 15 mg (150%*)

Crom 160 µg (400%*)

Pulbere de radacina de Ashwagandha 675 mg

Extract de Cordyceps 390 mg

Chirina Bitartrat 201 mg

Choline 83 mg

Piperina (extract din piper negru) 5 mg

1363
2022-07-30
Produs nou

Reviews (0)

Related products