Doctors Best Ashwagandha cu Sensoril 125 mg 60 capsule
  • Doctors Best Ashwagandha cu Sensoril 125 mg 60 capsule

Doctors Best Ashwagandha cu Sensoril 125 mg 60 capsule

53,00 lei

Brands: Doctor's Best

MADE IN USA

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Supliment alimentar

Doctorul Best Ashwaghanda cu Sensoril ajuta la reducerea sentimentelor de stres, iritabilitate si negativitate, este un produs vegetarian, fara gluten, un preparat validat stiintific al renumitului super plante Ayurvedic Withania Somnifera. Studiile clinice au aratat ca Ashwaghandha ajuta la sustinerea managementului stresului si la focalizarea mentala. De asemenea, s-a demonstrat ca ajuta la sustinerea energiei si vigilentei. Ajuta la sprijinirea energiei si a modului de somn sanatos.

Ashwagandha este printre cele mai apreciate plante din sistemul Ayurvedic antic al Indiei, unde timp de milenii a castigat o reputatie de tonic energetic general.

Fara gluten, fara soia, vegetarian, vegan.

In Ayurveda, in general, este considerata Rasayana, o substanta capabila sa influenteze fortele vietii catre un echilibru sanatos si o relatie integrata cu mediul inconjurator. In Occident este cunoscut ca un adaptogen care este capabil sa imbunatateasca reactia sanatoasa a individului la provocarile de natură fizica, chimica sau biologica. Adaptogenii ajuta la intarirea raspunsului organismului la stres si la imbunatatirea abilitatii sale de a face fata anxietatii si de a combate oboseala datorita capacitatii lor unice de a adapta functia lor in functie de nevoile specifice ale corpului tau. Cercetarile moderne au validat utilizarea Ashwagandha in promovarea somnului sanatos (din latina somnifera este pentru inducerea somnului), in sprijinirea abilitatii noastre de a ne descurca si de a ne recupera de stres si de a spori functia imunitara.

Informatii nutritionale:

Administrare: 2 capsule

Portii per cutie: 30 portii

Ashwagandha (Withania somnifera) radacina si extract de frunze (minimum 10% wanhanolide glicozide) 250 mg

Utilizare recomandata:

Utilizare pentru adulti: luati 2 capsule dupa o masa, de preferinta dimineata. Pentru un beneficiu suplimentar, luati alte 2 capsule dupa mancare in orice moment sau mai mult, asa cum recomanda un medic cu privire la nutritie.

2336600
2022-06-06
Produs nou

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Ashwagandha ma ajuta la recuperare

A fost aceasta recenzie utila? Da Nu

Related products