Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps
  • Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

115,00 lei

Brand Jym Supplement

Made in USA

Jym Supplement ZMA 90 Caps

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Suplimentul perfect de noapte, ZMA JYM este un supliment avansat care imbunatateste recuperarea, cu cantitati precise de doua minerale cheie: zinc si magneziu, care arata ca ajuta la optimizarea nivelurilor hormonale si la sustinerea fortei musculare. Al treilea ingredient major al ZMA JYM, vitamina B6, poate ajuta la utilizarea zincului si magneziului.

Adesea luat inainte de culcare pentru a promova un somn mai bun si recuperarea musculara, ZMA JYM este o modalitate eficienta pentru sportivi si alte persoane care se antreneaza greu de a obtine zinc si magneziu adecvate pentru a ajuta la promovarea rezultatelor din antrenamentele lor.

Cercetarile sugereaza ca multi sportivi sunt deficienti atat in zinc, cat si in magneziu. Acest lucru se poate datora mai multor factori care cresc pierderea acestor minerale critice si, de asemenea, scad absorbtia lor din alimente.

Pierderea acestor minerale are loc prin transpiratie si urina, plus o utilizare crescuta pentru recuperare si sinteza proteinelor. Absorbtia redusa a acestor minerale poate aparea si la consumul de zaharuri rafinate si produse din faina alba, alcool, alimente bogate in calciu, cum ar fi lactatele, cuprul, precum si alimentele bogate in fitati (compusi fosforici care se gasesc in painea integrala, cerealele si leguminoasele).

ZMA JYM este conceput sa functioneze cu Vita JYM, care in mod deliberat nu include zinc si magneziu, pentru a ajuta la o mai buna absorbtie a altor vitamine si minerale critice si pentru a va impiedica sa obtineti prea mult zinc si magneziu.

Administrare: 3 capsule pe stomacul gol cu aproximativ 30-60 de minute inainte de culcare.

Informatii nutritionale:

Jym Supplement Science ZMA JYM 90 Caps

Marimea portie 3 capsule

Serviri per recipient: 30 portii

Informatii Nutritionale
Zinc
30 mg
Magnesium
450 mg
Vitamin B6
10.5 mg
Black Pepper BioPerine
5 mg
1631
2021-08-14

Reviews (0)

Related products