OstroVit Pharma Immune Aid 90 capsule
  • OstroVit Pharma Immune Aid 90 capsule

OstroVit Pharma Immune Aid 90 capsule

34,00 lei

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
Stoc epuizat

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Pharma Immune Aid este suplimentul complet care contine substantele imunomodulatoare naturale necesare organismului cum ar fi extract pur de coneflower, extractul de radacina de ghimbir, extractul de tubercul de usturoi, extract de seminte de struguri, zinc, vitaminele D3, A si C cele mai importante pentru a va sprijini sistemul imunitar. 

- Pana la 10 ingrediente active

- 90 capsule per pachet

- Un complex de vitamine care sustin sistemul imunitar

- Are efect antiinflamator

- Raspuns mai rapid la bacteriile si virusi

- Complex care sprijina imunitatea antivirala si antibacteriana si  prezintă proprietati imunostimulatoare prin producerea de celule imune

- Plante naturale si ingrediente biologice care actionează ca un fel de ajutor natural si prezinta proprietati antioxidante

Extract pur de coneflower standardizat pentru 4% acid cicoare si 4% polifenoli, extractul are o afinitate ridicata pentru combaterea infectiilor tractului respirator superior, scurtează latenta bolii si creste celulele sistemului imunitar.

Extractul de tubercul de usturoi, la fel ca Echinacea, are o activitate antibacteriana puternica si reduce durata multor infectii.

Extractul de radacina de ghimbir este o standardizare de 5% la gingeroli care au proprietati de imunitate analgezice, antiinflamatorii si naturale.

Extract de seminte de struguri standardizat 95% proantocianidine, la fel ca gingerolii prezinta o reactivitate ridicata a sistemul nostru imunitar, reduc inflamatia in organism si prezinta o tendinta ridicata de detoxifiere a organismului.

Zinc sub forma de picolinat de zinc organic si puternic absorbabil este probabil unul dintre principalele minerale care contribuie la imbunatatirea functionarii sistemului nostru imunitar.

N-acetilcisteina este un compus chimic organic care este cunoscut mai ales pentru functiile de detoxifiere ale organismului, imbunatateste sistemul imunitar si contribuie la sinteza principalului antioxidant din corpul nostru, care este glutationul.

Vitamina D3 cunoscuta si sub numele de vitamina solara ajuta la absorbtia corespunzatoare a calciului si fosforului si ajuta la mentinerea nivelului normal de calciu din sange. In plus, această vitamina ajuta la mentinerea oaselor si a dintilor sanatosi, precum si ajuta la buna functionare a muschilor si a sistemului imunitar. Vitamina D este implicata in procesul diviziunii celulare.

Vitamina A este un grup de compusi chimici ale caror structuri sunt foarte similare. Retinol, retinaldehida, acid retinoic sau provitamine precum beta, alfa sau gama-caroten. Vitamina A imbunatateste starea pielii si sustine sistemului imunitar.

Vitamina C este un puternic antioxidant care indeparteaza excesul de radicali liberi din celulele noastre, are un efect benefic asupra sistemului nervos si imunitar.

Compozitie nutritiva:

1 portie 3 capsule
Vitamina C (acid L-ascorbic) 400 mg
N-acetilocisteina 150 mg
Extract de tubercul de usturoi 100 mg
Extract de seminte de struguri 100 mg
Extract de echinacea 100 mg
Extract de radacina de ghimbir 100 mg
Zinc (picolinat de zinc) 15 mg
Vitamina D (colecalciferol) 50 pg / 2000 UI
Vitamina A (acetat de retinil) 800 pg
1414
2020-06-02
Produs nou

Reviews (0)

Related products