OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tablete
  • OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tablete

OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger 90 tablete

64,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

OstroVit Turmeric + Black Pepper + Ginger este un supliment alimentar care contine extract de rizom turmeric (Curcuma longa L.) standardizat la 95% curcuminoizi, extract de radacina de ghimbir (Zingiber officinale Rosc.) Standardizat la 5% gingeroli si extract de fructe de piper negru (Piper nigrum L.) standardizat cu 95% piperina. Suplimentul alimentar este o combinatie de trei condimente complementare sinergic, care au proprietati antiinflamatorii si antioxidante.

90 comprimate intr-un pachet

1 portie = 1 tableta

Extracte standardizate

Cea mai inalta calitate a materiilor prime

OstroVit Turmeric + Piper negru + Ghimbir - Curcumina, Piper negru, ghimbir

Curcumina este un compus chimic natural extras din condimentul cunoscut sub numele de Curcuma. Compusul este utilizat ca si colorant alimentar galben-portocaliu si ca antioxidant foarte puternic din grupul de compusi polifenolici care prezinta activitate antiinflamatoare si capacitatea de a creste numarul de antioxidanti produsi de organism. Biodisponibilitatea sa pentru organismul nostru imbunatateste prezenta piperinei, motiv pentru care este atat de important ca ambele substante sa fie luate impreuna. Curcumina este foarte des folosita ca suport in tratamentul sindromului de ochi uscat, al conjunctivitei, al glaucomului si al retinopatiei ischemice. Multe studii indica faptul ca curcumina continuta poate sustine boli neurodegenerative, cum ar fi boala Alzheimer sau Parkinson.

Piper negru - este un condiment folosit practic peste tot in lume pentru a oferi mancarurilor un gust si condiment distinctiv. Alcaloidul pe care il contine - piperina accelereaza metabolismul substantelor individuale. Piperina continuta in fructele de piper negru imbunatateste procesul de termogeneza - adica procesul de producere a caldurii, in timpul caruia organismul arde calorii, precum si procesul de lipoliza prin intermediul receptorilor adrenergici, adica oxidarea tesutului adipos. Piperina stimuleaza terminatiile senzoriale in tractul digestiv, crescand astfel secretia de suc gastric, iar acest lucru ajuta la imbunatatirea digestiei. Piperina contribuie de asemenea la absorbtia unor vitamine si minerale, de ex. seleniu, vitamine B si beta-caroten. In plus, faciliteaza absorbtia coenzimei Q10 si creste absorbtia resveratrolului sau a curcuminei. Piperina poate creste si absorbtia unor medicamente.

Ghimbirul - este un condiment cunoscut pe scara larga in intreaga lume, care contine mai multe ingrediente cu activitate antivirala, motiv pentru care ghimbirul a fost folosit ca una dintre metodele de acasa pentru tratarea racelilor si a infectiilor de ani buni. Proprietatile sale bactericide si antiinflamatorii inseamna ca poate fi utilizat ca ajutor in tratamentul racelilor si gripei. Ghimbirul are, de asemenea, proprietati dezinfectante. Efectul puternic de incalzire al ghimbirului poate fi utilizat pentru racirea organismului.

Proprietati:

Poate ajuta la accelerarea metabolismului

Sustine eficient procesul de termogeneza

Imbunatateste starea fizica a organismului

Are efecte antibacteriene si antivirale

Este un supliment de substante complementare, care actioneaza sinergic

Are efect antioxidant

Sustine procesele digestive ale corpului nostru

Compozitie nutritiva:

1 portie 1 tableta
Extract de rizom turmeric 300 mg
- din care curcuminoizi (95%) 285 mg
Extract de radacina de ghimbir 100 mg
- din care gingeroli (5%) 5 mg
Extract de fructe cu piper negru 10,55 mg
- din care piperina (95%) 10 mg
1411
2020-05-31
Produs nou

Reviews (0)

Related products