• -9,00 lei
OstroVit Vitamin B Complex 90 tablete
  • OstroVit Vitamin B Complex 90 tablete

OstroVit Vitamin B Complex 90 tablete

29,00 lei
20,00 lei Economiseste 9,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

Brand: Ostrovit

MADE IN EU

Cantitate
In stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Complexul de vitamine B de la OstroVit este un supliment alimentar care contine vitamine din grupul B, imbogatit cu vitamina C si E. Vitaminele din grupul B sunt vitamine solubile in apa si sunt necesare pentru buna functionare a intregului nostru organism.

90 comprimate intr-un pachet

Un comprimat este suficient pentru a compensa deficientele

1 portie = 1 tableta

8 vitamine B imbogatite cu vitaminele C si E

Vitamina B1 sau Tiamina - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si ajuta la buna functionare a sistemului nervos. Ajuta la mentinerea functiilor psihologice adecvate, precum si la buna functionare a inimii.

Vitamina B2 sau Riboflavina - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, aceasta vitamina ajuta la mentinerea starii normale a membranelor mucoasei si a starii globulelor rosii. In plus, ajuta la mentinerea pielii sanatoase si ajuta la reducerea oboselii.

Vitamina B3 Niacina - similar cu vitamina B1, ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si, de asemenea, ajuta la mentinerea functiilor psihologice normale. Ca si riboflavina, niacina ajuta la mentinerea pielii sanatoase si ajuta la reducerea oboselii.

Vitamina B5 Acidul Pantotenic - contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, precum si la sinteza si metabolismul adecvat de hormoni masculini, vitamina D si unii neurotransmitatori. In plus, ajuta la reducerea oboselii, ajuta la mentinerea performantei mentale la nivelul corect.

Vitamina B6 - ajuta la sinteza adecvata a cisteinei, contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei. Aceasta vitamina ajuta la mentinerea metabolismului normal al proteinelor si glicogenului, precum si la reglarea activitatii hormonale.

Vitamina B7 Biotina - ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal, ajuta la buna functionare a sistemului nervos. In plus, contribuie la mentinerea metabolismului normal al macronutrientilor. Biotina ajuta la mentinerea pielii si a parului sanatos si ajuta la mentinerea starii corespunzatoare a mucoaselor.

Vitamina B9 Acidul folic - contribuie la cresterea tesuturilor materne in timpul sarcinii (inclusiv stadiul precoce al acestuia), este implicat in procesul diviziunii celulare, ajuta la producerea corespunzatoare de sange si la mentinerea metabolismului adecvat al homocisteinei.

Vitamina B12 - contribuie la mentinerea metabolismului energetic normal si ajuta la buna functionare a sistemului nervos si la mentinerea unui metabolism corespunzator al homocisteinei. Aceasta vitamina joaca un rol in procesul diviziunii celulare.

Vitamina C - ajuta la producerea corespunzatoare de colagen pentru a asigura functionarea corecta a vaselor de sange, oase, cartilaj, piele si dinti. In plus, ajuta la mentinerea metabolismului energetic normal si, in plus, ajuta la buna functionare a sistemului nervos si imunitar.

Vitamina E este un puternic antioxidant care ajuta la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ si a deteriorarii celulare cauzate de radicalii liberi.

Proprietatile complexului de Vitamine B

Responsabil de gestionarea energiei in organism

Joaca un rol important in metabolism

Sustine sistemul imunitar

Participa activ la sinteza hormonilor masculini

Co-creeaza structura celulelor

Sustine dezvoltarea si cresterea corespunzatoare a organismului

Sustine activitatea sistemului nervos, a sistemului hematopoietic

Responsabil de buna functionare a sistemului vascular

Joaca un rol important in metabolism

Compozitie nutritiva:

Vitamina C 80 mg 100%
Niacina (Vitamina B3) 16 mg 100%
Vitamina E 12 mg 100%
Acid pantotenic (vitamina B5) 6 mg 100%
Vitamina B6 1,4 mg 100%
Riboflavina (vitamina B2) 1,4 mg 100%
Tiamina (vitamina B1) 1,1 mg 100%
Acid folic (Vitamina B9) 200 pg 100%
Biotina (Vitamina B7) 50 ug 100%
Vitamina B12  25 ug 100%
1424
2020-06-07
Produs nou

Reviews (0)

Related products