• Nou
So Good Superfoods Adaptogen Mix 180 g
  • So Good Superfoods Adaptogen Mix 180 g

So Good Superfoods Adaptogen Mix 180 g

79,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore
Cantitate
Ultimele produse in stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Suplimentul antistres Adaptogen Mix 180 are in componenta sa mai multe ingrediente vegetale, acestea avand proprietati adaptogene. Aceste componente au o cantitate mare de ingrediente active, de aceea produsul este recomandat in special persoanelor care au de-a face cu stresul, dar si cu oboseala psihofizica. Acest preparat de pulberi este unul ideal pentru o persoana care isi doreste sa se bucure de o alimentatie variata.

 - 100% natural

 - Un amestec de adaptogeni din plante

 - Fara coloranti

 - 100% Vegan

Acest supliment a fost preparat sub forma unei pulberi usor solubile, ingredientele fiind 100% naturale si neavand coloranti. Avand in vedere ca acest produs nu are componente animale, el este foarte potrivit pentru vegetarieni, dar si pentru vegani.

Un astfel de produs mai imbunatateste si functia cognitiva, precum si starea de spirit. El este imbogatit cu ginseng, fiind important pentru imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi. Acest amestec mai contine si adaptogeni din plante, oferind un sprijin natural impotriva efectelor stresului excesiv, dar si al efectelor exercitiilor fizice intense sau a oboselii.

Extractul de radacina de Ashwagandha se poate dovedi unul cat se poate de valoros, acesta fiind important pentru rezistenta la stres, precum si pentru starea psihofizica. De asemenea, el este un produs ideal pentru adaptarea organismului la niveluri crescande de oboseala.

In componenta acestui produs se mai gaseste si un extract de radacina de Rhodiola rosea, acesta fiind valoros pentru functia cognitiva. Extractul de frunze minore de Bacopa, dar si extractul de ginkgo biloba este benefic pentru functia neurocognitiva. De asemenea, ginsengul este important si el pentru imbunatatirea calitatii vietii de zi cu zi. Aceasta este adesea consumat pentru faptul ca ofera vitalitate, fiind un ingredient de stimulare.

Administrare: Luati 1 lingurita plina de 1 sau 2 ori pe zi, de preferinta cu o masa. Are un gust grozav adaugat in iaurt, sucul preferat, smoothie sau pur si simplu turnat intr-un pahar cu apa si amestecat.

Fabricat in EU

Informatii nutritionale:

Adaptogen Mix 180 g

Marimea portie 1 portie 9 g, total portii 20

Informatii Nutritionale
Fibra de cacao
5000 mg
Coaja de scortisoara macinata
750 mg
Pulbere de rizom de turmeric
750 mg
Extract de fructe de soc
662 mg
Pudra de fructe de rodie
500 mg
Pudra de lecitina de soia
272 mg
Pulbere de spirulina
186 mg
Extract de frunze de bacopa monnieri
120 mg
Extract de radacina de ashwagandha
100 mg
Extract de frunze de ginkgo biloba
80 mg
Pulbere de chlorella
51 g
Extract de radacina de Rhodiola rosea
50 mg
Pulbere de radacina de ginseng siberian
5 mg
Pudra de radacina de astragal
4 mg
Extract de frunze de ceai verde
3 mg
Extract de samburi de struguri
2 mg
1708
2022-07-16
Produs nou

Reviews (0)

Related products