Universal Zma Pro 90 caps
  • Universal Zma Pro 90 caps
  • Universal Zma Pro 90 caps

Universal Zma Pro 90 caps

109,00 lei
Durata de livrare: 24 - 48 ore

3 capsule/zi, serviri 30.

Brand  Universal Nutrition
MADE IN USA
Universal Zma Pro 90 caps

Cantitate
In Stoc

 

Transport gratuit pentru comenzi mai mari de 500 LEI

 

Livrare rapida in tara

 

Cost transport 15 LEI

Ce este ZMA Pro este o formula de suport anabolic care contine ZMA, o combinatie precisa si specifica de forme unice de zinc, magneziu si vitamina B6. Dupa consumarea acestui amestec precis, rapoartele anecdotice arata ca sportivii remarca imbunatatiri in somn si recuperare. ZMA este suplimentul original de zinc-magneziu si singurul care este validat prin cercetari publicate. ZMA PRO este singurul supliment nutritional natural care este 100% dovedit clinic ca mareste nivelul de testosteron si creste rezistenta sportivilor. ZMA va poate ajuta corpul sa ramana in aceasta stare, sporind astfel potentialul general al corpului pentru o masa musculara slaba.
Informatii nutritionale:

Servire/zi   3 capsule
Vitamin B6   10.5 mg
Zinc   30 mg
Magnesium   450 mg

Administrare:
Barbatii iau 3 capsule (femeile iau 2 capsule pe zi, de preferat pe stomacul gol 30-60 de minute inainte de culcare. Pentru cele mai bune rezultate, evitati sa luati alimente sau suplimente care contin lactate sau calciu.

1122116
2022-07-07
Produs nou

Reviews (1)

Rated 5.00 on the scale 1 - 5 based on 1 customer reviews

Un produs excelent!

Am folosit acest produs pentru a-mi îmbunătăți performanțele sportive și pot spune că am fost foarte mulțumit de rezultate. Merg des la sală, de aceea orice supliment care mă poate ajuta este util și benefic pentru mine. Acest produs m-a ajutat să-mi îmbunătățesc energia, precum și starea de spirit. Recomand acest produs tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească performanțele sportive!

A fost aceasta recenzie utila? Da Nu

Related products